hvordan takle skole og stress

hei jeg er tilbake vet jeg ikke har blogget mye i det siste, men for å si det sånn det har skjedd en del i livet mitt. Uansett jeg er tilbake for å prate om skole og litt om stress som ofte kommer i forbindelse med skole og drama blant venner.

skole og stress

Relatert bildeAlle er pålagt å gå på skole det sier loven og det fører til at mange føler press og mye stress for at man må være på topp nivå på alt, men det er ikke sånn det er alle har lov til å ha gode og dårlige dager. Personlig har jeg mye bra og mange dårlige dager det er helt normalt. Vi går jo på skolen for å bli forberedt på framtiden og få kunnskap om fortiden. Det som er viktig er og følge med i timene, ta vare på helsen din og gjøre så godt du kan. Fordi alle er ikke ment å bli akademikere eller forskere noen er ment å bli mekanikere, elektrikere og frisører. 

hva kan man gjøre for å stresse ned:

  • man kan gå en tur
  • høre på musikk
  • ta en joggetur
  • fokusere på noe annet eks tenke på gode minner
  • dagdrømme seg litt bort 
det viktigste er at du gjør noe som får tankene dine over på noe annet så du er mer fokusert når du skal forsette med å øve til prøven, leses på lesker eller rett og slett gå tilbake til jobb igjen.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

hei mine kjære lesere jeg er så takknemlig for dere og håper dere føler dere fri til å kommentere på innleggene jeg skriver & elsker å få tilbakemelding så jeg kan forbedre siden...
PS- det er helt greit å ha sterke meninger, men ikke bruk skjellsord

Mest leste innlegg

Hvordan spare penger?

vinterferien

Snøøø!!!