Steder jeg vil reise

Mine 5 topp steder jeg vill reise i framtiden

1. Paris
2. Roma
3. London
4. Italia
5. Hawaii

Så jeg føler veldig på følelsen at jeg vil reise og oppleve verden, men jeg må vente til jeg fyller 18 fordi da kan jeg reise sammen med venner. Jeg er veldig glad i å ta bilder av naturen rundt meg og bilde du ser på siden tok jeg da jeg var ut i september i fjord. Det jeg gleder meg mest til når jeg skal ut og reise er å oppleve noe nytt og møte nye mennesker.

hvorfor akkurat disse stedene:

Jeg valgte Paris fordi det er en romantisk by og alle bildene jeg har sett av Paris så miner de meg om et sted jeg kunne bodd. Over til mitt andre reise mål Roma en by som har mye historie og ruiner fra romertiden. Så over til London som er en har mye eldre bygninger og bærer et preg av historie. Italia fordi det er byen der en av mine favoritt retter kommer fra nemlig pizza som ja jeg vet det ikke er sunt, men noen ganger så er det okei. Det siste stede jeg ønsker å reise er Hawaii fordi det er mye pen natur der og jeg liker de hvite strendene de har. Dette har jeg kun sett på bilder av stedene, men jeg ha troen på at det er like fint på stedene når jeg reiser ditt.

hvor vil dere reise? og har dere reist mye?Kommentarer

 1. Hvorfor vil du dra til Paris

  Å hvem skal du ta med

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes det er fint der og vet ikke enda😊

   Slett
  2. Så du har ikke planner 🤔😁

   Slett
  3. Joo jeg har ganske mange planer om steder jeg ønsker å reise, men de må planlegges nøye og jeg må spare penger så jeg kan dra. Er du nysgjerrig følg med på bloggen så ser du hvor jeg reiser først :-)

   Slett
 2. Jeg vil til Spania, Bilbao og San Sebastian😀

  SvarSlett
  Svar
  1. Såå koselig at du ønsker å reise til Spania jeg ønsker å reise til hvert eneste land i hele verden, men tenkte det var lettere og fortelle om 5 av dem lol er vist litt latt.

   Slett
 3. Jeg vil dra til skogland USA å kina

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

hei mine kjære lesere jeg er så takknemlig for dere og håper dere føler dere fri til å kommentere på innleggene jeg skriver & elsker å få tilbakemelding så jeg kan forbedre siden...
PS- det er helt greit å ha sterke meninger, men ikke bruk skjellsord

Mest leste innlegg

Nyttår og romjulen

hvorfor har jeg vært borte den siste uka?

Kino med de beste ❤️