østfoldbadet og shopping med goood venninne

Østfoldbadet <3

Hei i dag her jeg vært i Askim i 6 timer sammen med en god venninne. Vi tok først toget i en time for å komme til Askim og så brukte vi litt tid på å finne østfoldbadet, men når vi endelig greide å finne fram da gikk vi inn på Askim senteret og så på klær i 2 timer. Venninnen min fant to super søte nese percinger som passet hennes personlighet helt perfekt og jeg fant en fin kjole, men den var dessverre litt liten fordi den var i small og jeg bruker medium. Etter det så gikk vi til Østfoldbadet og badet i 4 eller 5 timer det var super gøy.
Vi klatret i en klatrevegg, svømte om kapp, ble forfulgt av en søt liten jente, satt i boblebad i en time på taket og vi trente sammen i vannet. Timene bare flø forbi og når klokken nærmet seg 4 så spiste vi og jeg fikk kjeft av venninnen min fordi jeg sa jeg ikke var sulten selv om jeg ikke hadde spist på 5 timer.


Tenkte og blogge litt i dag og fordi jeg føler at de som leser blogger forventer at det blir lagt ut ofte og en blanding av litt av hvert. Sjekket hvor mange som hadde sett bloggen og det var en del sååå takk det gjør meg glad dessverre tok  jeg bare et bilde i dag så legger det til på slutten av innlegget.

Her er bilde av veien som jeg måtte gå på vei til toget overaskene nok skled jeg ikke og møtte ingen andre på veien ned til toget 😪😪


gjentar meg selv😂😂😂

  • Kommenter gjerne om hva dere vil at jeg skal skrive om.
  • Ønsker gjerne å bli kjent med dere som leser bloggen min så kommenter om det er noe du lurer på svarer alle
  • Har noen andre hvert på østfoldbadet og hva syntes dere om det'?


 #noen som gleder seg til sommeren?


Kommentarer

Legg inn en kommentar

hei mine kjære lesere jeg er så takknemlig for dere og håper dere føler dere fri til å kommentere på innleggene jeg skriver & elsker å få tilbakemelding så jeg kan forbedre siden...
PS- det er helt greit å ha sterke meninger, men ikke bruk skjellsord

Mest leste innlegg

Juli oppdatering+ giv away