17 mai 2019

hei hei er tilbake i dag er det 20 mai men dette innlegget skal handle om 17 mai. For å si det sånn  hadde jeg en super 17 mai jeg møtte russegruppa jeg kanskje skal være med i og badet med Magnus og Hedda.
Dagen startet med at jeg sto opp klokken 08:00 og lagde 17 mai frokost som jeg spiste med familien og så dro jeg til ski for å møte Hedda. Da vi skulle til tog stasjonen  ble vi stoppet av barnetoget i ski og det samme ble Magnus som var på vei til et rånetreff i knapstad. Da jeg og Hedda endelig kom til ski stasjon en time senere møtte vi på noen fra russegruppa og vi ble kjørt til Vestby ofc surret vi oss bort når vi skulle finne adressen.
Da vi kom ditt så spiste vi og tok masse bilder, Danset til musikk og jeg elsket og være med alle jentene gruppa heter BDG2020 på insta om noen er interessert bare og følge 😋.Så dro vi til ski med halve gruppa fordi vi skulle se borgertoget og ja hadde det koselig sammen og jeg er ganske sikker på at de likte meg. 


Etter dette gikk jeg og Hedda og kjøpte is og så gikk vi til ski kirke der vi møtte Magnus som kjørte oss hjem.
Da vi kom til Hedda da skiftet vi og dro og badet det var kalt og vi badet ikke lenge men vi var en stund på stranda. Der danset jeg og Hedda til musikk og vi spiste litt godteri og nødt solen selv om det var ganske overskyet.
Kommentarer

Legg inn en kommentar

hei mine kjære lesere jeg er så takknemlig for dere og håper dere føler dere fri til å kommentere på innleggene jeg skriver & elsker å få tilbakemelding så jeg kan forbedre siden...
PS- det er helt greit å ha sterke meninger, men ikke bruk skjellsord

Mest leste innlegg

Juli oppdatering+ giv away