Snart jul!

Jule lys og hoy

Bilderesultat for nisseTanker & følelser
7 dager til julaften
Mange minner kommer tilbake 
men snøen manglerNå er den 24 desember🎅🎄 rett rundt hjørnet og mange gleder deg til julaften. Julestemningen er på topp mange steder rundt om i landet. Ikke alle gleder seg til jul men det skal sies at det er en spesiell stemning når det er høytider. 
Julegaver kjøpes inn, mange er ferdige noen starter først nå. Uansett hvordan du ligger an så er det viktig å huske å puste og ta det med ro. 
Personlig så er det beste med julen å samle familien spise god mat🍗 er selv er jeg glad i ribbe og jule torsk. Dagene går sakte og tiden står stille⌚ når julens virkelighet spiller inn.

Til deg som ikke syntes julen er verdens beste tid:

Ta dagene som de kommer. Slapp av 💓og tenk at selv om tiden er trist av forskjellige årsaker så kommer det en lysere tid. Det er mange grunner til at julen er vond😓, men hold motet oppe og se lyset lenger framme🌞🌟.
God jul på forhånd til deg som gruver deg til julaften og husk at DU er ikke alene💕

Til deg som ikke kan vente til julaften:

ho, ho, ho 7 dager igjen klarer du å vente??💁 Dette er en melding til deg som syntes julen er det beste som finnes. Og som knapt kan vente til julemorgenen når det er på tide å åpne gaver 🎅(gitt med glede) og nytte samholdet med familien.  Hva er det du gleder deg mest til i juletiden? Gavene, Maten eller stemningen🎄. 

Goood jul på forhånd til dere alle!!!

Kommentarer

Mest leste innlegg

Rolig spa dag

har ommøblert rommet mitt!!!!

Snøøø!!!