Opplev naturen

Ut i skogen...

Hallo I dag så har jeg jobbet og når jeg var ferdig å jobbe da tok jeg meg en tur i skogen . I dag har det vært strålende vær og jeg kom på at det var en stund siden jeg hadde tatt en skogstur og bare slappet av.
Dette er et bilde fra turen jeg gikk. 
Må bare si at beste kuren mot stress er en god og lang skogstur (ca 1-2 timer) hvor du bare går enten alene eller sammen med noen du er glad i. Da kommer du deg ut og i aktivitet og du får oppleve hvor nydelig det er ute i naturen. Personlig så liker jeg skogen på grunn av at det er rolig og du møter ikke like mange som når du går på veien og at det alltid er en ny sti su kan finne ut hvor går.

I dag så gikk jeg til et sted som kalles for Tusse og med solen som skinte på vannet så var det helt nydelig og det inspirerte meg til å ta noen fine bilder og slappe av i roen av skogen og lyden av fuglene.

Uken min💘

 Denne uken har jeg hat en del skole og en prøve i politikk og makt som er et fag hvor du lærer om hvordan det politiske systemet i Norge er.  
På fredag var jeg hos en god venninne av meg som heter Hedda og så på film og spiste taco med henne og kjæresten hennes. Vi så på "The hunger games" det var koselig og jeg følte at det var lenge siden jeg hadde sett dem. Selv om det egentlig bare var 1 uke siden sist vi var sammen😊

Kommentarer

  1. Nydelige bilder, Bra at man kommer seg ut i naturen :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

hei mine kjære lesere jeg er så takknemlig for dere og håper dere føler dere fri til å kommentere på innleggene jeg skriver & elsker å få tilbakemelding så jeg kan forbedre siden...
PS- det er helt greit å ha sterke meninger, men ikke bruk skjellsord

Mest leste innlegg

Juli oppdatering+ giv away