God søndag! nytt år

God søndag! 

Denne uken har vært noe for seg selv. Skole har startet igjen, er endelig tilbake på treningsentret for å komme i form og har jobbet en del.  1 uken etter at juleferien er over kan være tøff å komme gjennom, men har du kommet deg vel gjennom denne og prøver å nå dine nyttårsforsett så må du bare stå på. Det mange setter seg mål om når et nytt år kommer er å endre seg mye og bli noe helt annet. Poenget med et mål er å sette mange små og komme gjennom dem.

Selvtillit 

Selv har jeg ofte følt at man blir borte i seg selv når man tenker for mye på hvordan andre ser deg. Så om du noen gang har følt deg usynlig mens du har vært med andre så prøv å slapp av og bare vær deg selv.   Et nytt år handler om å gjøre om små ting for å føle seg vel og sett av de du liker å henge med. 
Bruk det nye året på å elske den fantastiske personen du er og ikke si negative ting til deg selv.

Trening

Start å trene enten gå en tur, starte på en aktivitet eller trene på treningstudio. Trening er viktig for å ha et godt selvbilde på deg selv. Ikke press deg for hardt om du starter på noe nytt men prøv deg fram. Sett av faste dager og hold på dem uansett hva. 

Kommentarer

Mest leste innlegg

Nyttår og romjulen

Kino med de beste ❤️

Ruskevær