Mitt hjerte til dere

Hei, hei mine kjære lesere er tilbake med enda et innlegg...💕

Møte Mina Jacobsen😄

Omg for 2 uker siden så var jeg ute med noen venner på kj 10 i Oslo og der møtte jeg på favoritt youtuberen min ever...
Næmelig Mina Jacobsen her er youtube kanalen hennes- https://www.youtube.com/channel/UC_M5K3tXumz8rHQRqUsYCkw
Grunnen til at jeg ser opp til henne er at hun nettopp har gitt ut en bok⇊
Som sagt møtte jeg på henne, men var ikke sikker på om det var henne så spurte om hun var Mina og når hun sa -ja. Da var jeg litt i sjokk, men kom fort til meg selv og begynte å prate med henne og takke henne for svaret på mailen jeg sende henne 2 dager i forveien.
Senere samme kveld / natt så satt jeg alene på et bord og ventet på en venninne. Da Mina og vennene hennes inviterte meg bort til boret dems og ville bli kjent med meg. Det var serr verdens korseligste kveld og såå tilfeldig at jeg skulle møte en som jeg har sett opp til såå lenge (ca 2 år).

💙💚Mine venner💛💜


Vill også fortelle litt om mine nærmeste venner som alltid er der for meg når jeg har en dårlig dag...⛅ Har selv et par venner som er nærme meg og mange flere som er bekjente😇
Henrikke er en av mine eldste venninner og hun har en sprudlene personlighet💘 som alltid får meg til å smile og som presser meg til å prøve nye ting. Vi har hatt våre krangler, men nå er vi som søstre og passer alltid på hverandre på fest.
Videre så har jeg Hedda som er en venninne som jeg ble kjent med på starten av dette året og vi er blitt gode venninner. Hun er en som er snill, søt og som jeg alltid kan regne med💞. Det samme gjelder Magnus som er en av mine få guttevenner, men han kjører meg ditt jeg skal (om jeg trenger det)og støtter meg uansett hva slags ting jeg roter meg oppi💙.  Pablo er den neste guttevennnen min og han har jeg også kjent siden starten av 2019, men vi prater ofte sammen🎭 og gir hverandre råd og tips💬 når vi trenger det.
På skolen så har jeg tre gode venner som heter Ida, Camilla og Fillip. Ida er smart, alltid like vakker og en god danser👯. Camilla er morsom, inspirerende og lyser alltid opp dagen🌞. Fillip har jeg kun kjent et par måneder, men han er smart og en god venn 💗og ha. 
For å nevne enda en god venninne så er det Ingrid som jeg ofte har vært hos om jeg har hatt en dårlig uke og da tar vi litt vin🍷 og bare nytter det å slappe av sammen (da er også Hedda og Magnus med). Ingrid er også super snill og god til å lese deg (ser hvordan humør du er i) 💗
Den siste vennen jeg skal hedre her Cecilie som er en av mine eldste venninner og vi har vært gjennom tykt og tynt, men har holdt sammen. Hun er like spesielle 🐹 (På en god måte, vi fyller ut hverandres svakheter) som meg og sammen blir vi super kleine og en god duo 😊 , men vi holder sammen. 
Livet går som en berg og dal bane og venner kommer og går, men hold på de som står deg nær💗 
Den som står meg nærmest er lillesøsteren min Heidi som jeg er sammen med nesten hver dag og som selv om vi har hatt uendelige søskenkranger 👭så er vi like nærme. Glad i dere alle og håper vi holder sammen for alltid💗💗💗. Dette gjelder de som er mine bekjente og....

Bokanmeldelse!!! 


 I det siste så har jeg lest i en bok som heter Frankenstein skrevet av Mary Shelly.  Den handler om hvordan en gal professor skaper et "monster" (som egentlig er verdens snilleste skapning som kun ønsker kjærlighet), men som møte hat og blir kalt et uhyre av menneskene han møter på.  Temaet i boken er horror og  kjærlighet grunnet at det handler om mennesker som søker kjærlighet og "monsteret" til dr. Frankenstein som prøver å passe inn. Horror kommer inn i historien når "monstert" blir utstøtt og tar hevn på skaperen sin...  Mer skal jeg ikke avsløre av boken men vil anbefale denne boken til de som syntes det er spennende å lese og sette seg inn i livet til mennesker fra 1800 tallet.  PS boken står på  avansert engelsk og den ble utgitt i 1823.


Kommentarer

  1. Søt innlegg <3, koselig at du beundrer vennene dine de er heldige som har deg som venninne... :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

hei mine kjære lesere jeg er så takknemlig for dere og håper dere føler dere fri til å kommentere på innleggene jeg skriver & elsker å få tilbakemelding så jeg kan forbedre siden...
PS- det er helt greit å ha sterke meninger, men ikke bruk skjellsord

Mest leste innlegg

Rolig spa dag

har ommøblert rommet mitt!!!!

Snøøø!!!