Besøk av veninne fra Oslo + min fritid

 venninne fra Oslo💖

Goood morgen i dag våknet jeg halv ni fordi jeg var spent på at en annen venninne av meg skulle komme til meg. Så jeg sto opp tidligere enn vanlig og trente før jeg dro på jobb. Jeg jobber hver søndag med å hjelpe en eldre dame med og ordne i huset.

Så klokken 14:30 gikk jeg til tog stasjonen og ventet på min venninne som ble ganske forsinket på grunn av toget, men når hun endelig kom sååå ble jeg super glad.

Vi gikk hjem til meg og spiste vafler og spilte monopol. Det var sååå kos og familien min var glade for å møte henne fordi de hadde hørt så mye om henne, men aldri møt henne. Før hun tok toget hjem så tok pappa med venninnen min, søsteren min og meg ut ås spiste middag.  Morsomt nok glemte hun skjerfet og luen sin hos meg så vi måtte hente den og så rakk hun heldigvis toget 19:20.

Siden det er morsdag var pappa og jeg en tur innom min kjære mamma og ønsket henne god morsdag.

Min fritid💬


Fikk et tips om å si noe om hva jeg gjør etter skolen, i helger og i ferier.
Vanligvis så pleier jeg å øvelseskjøre, gjøre lekser og trene etter skolen i ukedagene itillegg til at jeg besøker venner. I helger så er jeg ute med venner, trener fordi det er gøy ( jeg svømmer) og jeg er med familien min. Jeg pleier og å reise opp på hytta i ferier og helger, men på sommeren er jeg mest på Campingen i Fredrikstad.  Denne sommeren er jeg fylt 18 og ønsker å jobbe så jeg har søkt mye, men får ikke svar ennå så ja venter spent. 

         dagens spørsmål til dere

 • Hvordan var deres helg?
 • Noen andre som syntes det er synd det begynte å regne?
 • Hva syntes dere er best med vinteren?

Kommentarer

 1. Svar
  1. synd å høre. håper neste uke blir bedre for deg:-)

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett

Legg inn en kommentar

hei mine kjære lesere jeg er så takknemlig for dere og håper dere føler dere fri til å kommentere på innleggene jeg skriver & elsker å få tilbakemelding så jeg kan forbedre siden...
PS- det er helt greit å ha sterke meninger, men ikke bruk skjellsord

Mest leste innlegg

Rolig spa dag

har ommøblert rommet mitt!!!!

Snøøø!!!